Goos-e

Speciaal voor de leden van Fibromyalgie en Samenleving biedt Goos-e een korting aan van 10 euro op een tablethouder. Deze tablethouder is ideaal voor fibromyalgie-patiënten, het neemt namelijk veel ongemak en pijn (letterlijk) uit handen. Lees hier het ervaringsverhaal van Cynthia - zelf fibromyalgiepatiënte - en bestel de tablethouder: ervaar het zelf!

                                                   

Een paar maanden geleden kwamen wij van Goos-e in contact met Cynthia. Zij is 49 jaar en heeft al vanaf haar 20e last van haar spieren en gewrichten. Op haar 30e werd vastgesteld dat ze fibromyalgie heeft. Zelfs de iPad een paar minuten vasthouden is vaak al lastig voor haar. Meestal gebruikte zij een kussen om haar tablet op te leggen, maar deze oplossing was verre van optimaal. Totdat ze de Goos-e tablethouder ging gebruiken.

Cynthia gebruikt de tablet hoofdzakelijk op de bank in de woonkamer. Lekker een film kijken op Netflix, maar ook om haar mails te doen, te facebooken of een spelletje te spelen. Allemaal zonder de tablet te hoeven vasthouden met als gevolg langer pijnloos tabletplezier. Zij gaf ons ook de tip om meer mensen zoals zij te informeren. Wij vroegen haar of er ook aandachtspunten zijn bij het tabletgebruik met de Goos-e? Jawel, de voet van de tablethouder is vrij zwaar (4kg) vanwege de stabiliteit. Als je geen vaste plek hebt en de houder met de stabiele voet vaker wil verplaatsen is dat soms lastig. Maar daarop vond Cynthia een handige oplossing: Een verrijdbare planten-houder op wieltjes waarmee zij de Goos-e makkelijk verplaatst.

 

Waarom de Goos-e tablethouder ?

Met de Goos-e houder kun je overal in huis handenvrij gebruik maken van je tablet. Op de bank, aan een bureau, in de keuken, in bed of in bad. Zet hem op een krukje voor de bank of bevestig hem aan tafel of bed. Goos-e geeft je optimale bewegingsvrijheid, is mega flexibel, maar doet ook wat hij moet doen: je tablet veilig vasthouden.

Goos-e, spreek uit als Goezie, is een nieuw Nederlands design product. De gans, het leuke eigenzinnige dier met de prachtige buigzame nek was de inspiratiebron. Het ontwerpteam ontwikkelde een tablethouder met een buigzame, maar toch sterke hals, omgeven met rubber dat lekker zacht aanvoelt. Aan de ene kant zit de houder, aan de andere kant de stabiele gekleurde voet of handige klem.

De Goos-e is verkrijgbaar als Startpakket met handige 2-weg klem of als Compleet pakket met stabiele designvoet en 2-weg klem. De voet is leverbaar in de kleuren: zwart, wit, rood, blauw, oranje en paars en past dus in ieder interieur. Afhankelijk van de keuze variëren de prijzen van € 49,- tot € 99,-. Wij leveren de tablethouders gratis in Nederland en normaal gesproken duurt verzending 1 tot 2 werkdagen. Je mag de Goos-e 30 dagen uitproberen. En niet goed is geld terug.

F.E.S. doet méér

  • Structurele bijeenkomsten en activiteiten
  • Samen sterker staan in de medische ontwikkeling
  • 6x per jaar het FES magazine in de bus
  • Contact met lotgenoten en belangenbehartiging