Lotgenotenlijst

Wie behoefte heeft aan herkenning of steun van mensen die in dezelfde situatie zitten of al verder zijn, kan terecht bij een van de vele vormen van lotgenotencontact van de F.E.S. Uitwisseling van ervaringen met mensen die al langer met soortgelijke problemen omgaan kan leiden tot nieuwe inzichten. 

Een belangrijke vorm die steeds een grotere plaats inneemt is online lotgenotencontact. Maar we merken dat er ook behoefte is aan persoonlijker contact. Liever geen gebruik maken van social media? De FES is voor haar leden gestart met het samenstellen van een lotgenotenlijst.

      

Op deze lijst vind je gegevens van andere leden met fibromyalgie zodat je zelf contact kunt leggen. Dit kan telefonisch, via email of misschien zelfs uiteindelijk om af te spreken. Op deze manier is het gemakkelijk leden in jouw omgeving te vinden en ze te benaderen, je weet immers dat ze openstaan voor contact. 

 

Aanmelden is alleen voor leden van F.E.S. en kan via de besloten ledenpagina. Hiervoor moet je inloggen op jouw persoonlijke ledenpagina met de login-knop rechtsbovenaan de website of via deze link. Vervolgens ga je naar de pagina voor lotgenotencontact onder het menuitem: 'informatie voor leden'. Zodra je aanmelding is verwerkt krijg je toegang tot de contactgegevens.

F.E.S. doet méér

  • Structurele bijeenkomsten en activiteiten
  • Samen sterker staan in de medische ontwikkeling
  • 6x per jaar het FES magazine in de bus
  • Contact met lotgenoten en belangenbehartiging