Nieuws

Terug

De documentaire Helse Pijn

– 31 mei 2017
  • documentaire Helse Pijn

De documentaire Helse Pijn is te zien op 7 juni 22:55 uur op NPO 2.
Ook worden er drie vertoningen georganiseerd waarbij anesthesiologen in gesprek gaan met het publiek.

Helse Pijn is een intieme documentaire over een man wiens leven volledig overhoop is gehaald door chronische pijn en die wanhopig op zoek gaat naar pijnverlichting.

Zijn zoektocht brengt hem naar een gerenommeerd pijnspecialist, Dr. Frank Wille, die met neurostimulatie de pijn onder controle probeert te krijgen

Er worden drie vertoningen georganiseerd, hierbij zullen anesthesiologen van de ziekenhuizen UMCG, Radboud MC en Erasmus MC aanwezig zijn om na afloop van de film met elkaar en met het publiek in gesprek te gaan.

  • 12 juni 19:30 uur: Groninger Forum, Groningen. Nagesprek met anesthesioloog prof. dr. Wolff en anesthesioloog prof. dr. Groen van het UMCG en de regisseur Olivier van der Zee. Bijkijk ook de flyer.
  • 14 juni 19:30 uur: LUX, Nijmegen. Nagesprek met anesthesioloog prof. dr. Vissers van het Radboud MC en de regisseur Olivier van der Zee. Bijkijk ook de flyer.
  • 14 juni 19:00 uur: LantarenVenster, Rotterdam. Nagesprek met specialisten waaronder anesthesioloog prof. dr. Huygen van het Erasmus MC. Bijkijk ook de flyer.

 

Trailer HELSE PIJN

 

Vragen?

Fibromyalgielijn:
035 - 621 22 23
Overige vragen? Bel:
035 - 622 06 12
Contact of volg FES:

Contact