Nieuws

Terug

Digitaal symposium Wereldreumadag 16 oktober

– 08 oktober 2020

Het Regionaal Reumacentrum nodigt u uit voor een digitaal mini-symposium op vrijdag 16 oktober ter gelegenheid van Wereldreumadag. Tijdens dit online evenement spreekt Prof. dr. P. van Riel van RadboudUMC onder meer over bewegen bij reumatische ziekten

In de videopresentatie gaat Prof. dr. P. van Riel onder andere in op de invloed van bewegen op het beloop van reuma en de invloed van bewegen op de gewrichten. Ook vertelt hij over gedachten en ideeën die helpen om te kiezen voor gezonde voeding en bewegen. Daarnaast zal hij vertellen hoe mensen erbij geholpen kunnen worden om de gezondere levensstijl vol te houden. Tijdens en na de presentatie kunt u vragen stellen aan de spreker.

 

Programma

13.15 uur digitaal ontvangst door de toegestuurde link te activeren

13.30 uur lezing door Prof. dr. P. van Riel

14.15 uur pauze

14.25 uur bespreken van de digitaal ingestuurde vragen

14.45 uur afsluiting mini-symposium

 

Meld u aan

Wilt u deelnemen aan dit online mini-symposium? Meld u zich dan per mail aan via inforrc@mmc.nl. Geef uw naam door en vermeld als onderwerp ‘Wereldreumadag 2020’. Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u de videopresentatie op 16 oktober kunt volgen. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 oktober 2020.

 

Hoe werkt een digitaal mini-symposium?

- Na aanmelding ontvangt u een e-mail met daarin een link naar de videopresentatie in Zoom.

- Vanaf 15 minuten vóór aanvang van de lezing, klikt u op de link.

- U komt eerst in de ‘wachtruimte’ van het symposium. De leider van het symposium geeft u vervolgens toegang tot de videopresentatie. Maak bij voorkeur gebruik van Google Chrome of Mozilla Firefox. Installatie van Zoom op uw apparaat is niet noodzakelijk. Safari of andere browsers geven soms problemen met audio.

- Als u tijdens het symposium vragen heeft voor de spreker, klikt u in het midden onderaan op ‘Chat’. Geef aan of u het bericht naar alle deelnemers of alleen naar de spreker wilt sturen en typ uw bericht. Verzend de tekst met de Entertoets. In deze videopresentatie met Zoom, komt u niet in beeld en kunt u niet direct met de spreker praten.

Vragen?

Fibromyalgielijn:
035 - 621 22 23
Overige vragen? Bel:
035 - 622 06 12
Contact of volg FES:

Contact