Nieuws

Terug

Doe mee aan een schrijfwedstrijd: 'Bewegen doet me wat!'

– 09 oktober 2017
  • Schrijfwedstrijd

In samenwerking met het Groene Hart Ziekenhuis en Sportpunt Gouda organiseert het Patiënten Contact Groene Hart (PCGH) een schrijfwedstrijd. Iedereen met een chronische aandoening, en wonend in het Groene Hart, wordt uitgenodigd zijn of haar persoonlijke ervaringen over bewegen met een aandoening te delen.

Bewegen is niet altijd vanzelfsprekend. Wie een chronische aandoening heeft loopt vaak tegen problemen aan. Niet alleen bij het sporten, maar ook bij het doen van oefeningen die nodig zijn bij de aandoening of gewoon bij de dagelijkse activiteiten kan men te maken krijgen met beperkingen in het bewegen.

 

Thema schrijfwedstrijd: Bewegen doet me wat!

Het PCGH vraagt iedereen met een chronische aandoening  een persoonlijk verhaal over het thema ‘Bewegen doet me wat!’ te schrijven. Welke haken en ogen kom je tegen bij bewegen met jouw aandoening/beperking? Hoe ben je daarmee omgegaan en waarom ben je toch aan het bewegen gegaan? Wat hield je aanvankelijk tegen? Hoe draagt bewegen bij aan jouw kwaliteit van leven? Het verhaal mag maximaal 700 woorden bevatten.

Je verhaal inzenden

Schrijf met dit thema over je persoonlijke ervaringen. Je verhaal mag maximaal 700 woorden bevatten. Inzenden is mogelijk van 1 oktober 2017 tot en met 15 januari 2018. Je kunt je inzending sturen aan info@pcgh.nl . Vermeld tevens

  1. je naam en adres
  2. je emailadres en telefoonnummer
  3. de soort aandoening die je hebt en het onderwerp van je verhaal.

 

De precieze voorwaarden lees je in in de regel op de site www.pcgh.nl

De drie winnaars worden bekend gemaakt op het symposium in het Groene Hart Ziekenhuis op 22 februari 2018. De winnende verhalen worden op de website van de PCGH gepubliceerd.

 

Vragen?

Fibromyalgielijn:
035 - 621 22 23
Overige vragen? Bel:
035 - 622 06 12
Contact of volg FES:

Contact