Nieuws

Terug

Enquête werk & inkomen PAE

– 02 februari 2018
  • PAE

Pain Alliance Europe heeft in samenwerking met de Erasmus Universiteit van Rotterdam ook dit jaar weer een enquête ontwikkeld. Was het vorig jaar voornamelijk gericht op uw gezondheidssituatie, nu is hij gericht op uw werksituatie en inkomen. Door de uitkomsten hiervan, die geanalyseerd worden door de Erasmus Universiteit, kunnen we op Europees niveau aandacht vragen voor de inkomsten verschillen in de diverse landen en voor de gevolgen voor de werksituatie. Dit is nu vooral belangrijk omdat er op Europees niveau een uitwerking plaats vind van de onlangs door het hoogste  Europese Orgaan (de Europese Raad) aangenomen “Social Pilar.” Uitgangspunt van het sociaal beleid binnen Europa.

Uw medewerking kan mede aangeven wat Pain Alliance Europe, samen met zijn partners, onderbouwd kan inbrengen om uw situatie te verbeteren. Onderstaand de link naar deze internet enquête.    

https://www.surveymonkey.co.uk/r/PAE-2018-Nederlands

De uitkomsten van de in het Nederlands ingevulde enquête zullen ter beschikking worden gesteld aan de Nederlandse Leden van Pain Alliance Europe zodat zij deze kunnen gebruiken voor hun belangen behartigingwerk.

Wilt u de vragenlijst liever in een andere taal willen invullen dan kan dat.

Hij is beschikbaar in het Engels, Deens, Fins, Frans, Duits, Grieks, Italiaans, Maltees, Noors, Portugees, Roemeens, Servisch, Sloveens,  Spaans en Zweeds.

Deze zijn te vinden via de website van PAE www.pae-eu.eu alsmede meer informatie over deze enquête en de uitslag van de vorige enquête

Binnen PAE is Joop van Griensven actief voor de FES.

Vragen?

Fibromyalgielijn:
035 - 621 22 23
Overige vragen? Bel:
035 - 622 06 12
Contact of volg FES:

Contact