Nieuws

Terug

F.E.S. zoekt ervaringsdeskundigen voor het Patiëntenpanel

– 06 februari 2020

Welke knelpunten ervaren mensen met fibromyalgie op het werk? Of wat kan er beter in de zorg? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van thema’s waar we graag de mening van ervaringsdeskundigen over willen horen. Door regelmatig de mening van het F.E.S. Patiënten-Panel te vragen over diverse onderwerpen, kunnen wij mensen met fibromyalgie nog beter van dienst zijn.

Met het F.E.S. Patiënten-Panel willen wij de ervaringen, vragen en informatiebehoeften van fibromyalgie-patiënten beter leren kennen, en de zorg daar omheen. 

Het het F.E.S. Patiënten-Panel bestaat uit leden en vrijwilligers van de vereniging. Ook jij kunt jouw stem laten horen als je deelnemer wordt van het F.E.S. Patiënten-Panel!

Hoe werkt het?

Als deelnemer aan het F.E.S.  Patiënten Panel ontvang je een aantal keren per jaar een e-mail met een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek.

Meestal is dit een online enquête of poll, maar kan ook gaan om onderzoek (gesprek) op locatie. Bij elk onderzoek heb je altijd zelf de keuze of je wilt deelnemen of niet. Na afloop van elk onderzoek informeren wij je over de resultaten.

Interesse?

Meld je dan aan via het online aanmeldformulier.

 

Let op: voorwaarde voor deelname is dat je onder een van onderstaande groepen valt.
 lid van de F.E.S.
 vrijwilliger bij de F.E.S.

Vragen?

Fibromyalgielijn:
035 - 621 22 23
Overige vragen? Bel:
035 - 622 06 12
Contact of volg FES:

Contact