Nieuws

Terug

Hoe ervaar jij de fibromyalgie zorg? Deel je ervaring!

– 28 november 2019

Hoe ervaar jij onze zorg m.b.t. fibromyalgie in Nederland? Laat het weten op ZorgkaartNederland. Door je ervaring te delen op ZorgkaartNederland laat je zien wat goed gaat in de zorg en wat beter kan. Jouw ervaring helpt andere mensen met fibromyalgie om hun zorgaanbieder te kiezen. En het helpt ons om de zorg inzichtelijker te maken en af te stemmen op behoeftes.

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier delen mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar. Het aantal mensen dat uitzoekt welke zorgaanbieder het beste bij hen past, groeit gestaag. Na tien jaar trekt de website bijna anderhalf miljoen bezoekers per maand en er staan intussen ruim 750.000 waarderingen online.

ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ongeveer 200 patiëntenorganisaties - Fibromyalgie en Samenleving F.E.S. is hier ook bij aangesloten. Zij behartigt de belangen van patiënten/cliënten en verstevigt hun positie in de spreekkamer, de politiek en het zorgstelsel.

Deel jouw ervaring!

Helaas is fibromyalgie een onderdeel van de site waar nog heel weinig feedback over is gegeven. Hier willen wij vanuit de F.E.S. graag verandering in brengen. Dus vragen we aan onze achterban: Deel je ervaring met de zorg en help zo anderen met kiezen.

Op ZorgkaartNederland moet je op minimaal zes vragen een cijfer geven aan de zorgverlener. Bijvoorbeeld over het nakomen van afspraken, de behandeling of het luisteren. Ook wordt gevraagd of je hen zou aanbevelen aan anderen.

Ga naar: https://www.zorgkaartnederland.nl/schrijf-een-waardering

Vragen?

Fibromyalgielijn:
035 - 621 22 23
Overige vragen? Bel:
035 - 622 06 12
Contact of volg FES:

Contact