Nieuws

Terug

In memoriam - Yvette Moerdijk

– 09 oktober 2020

Op 8 oktober 2020 is onze bestuursvoorzitter Yvette Moerdijk overleden. Een veelzijdig mens die veel te vroeg uit ons midden is gehaald, we zullen Yvette enorm missen. Haar positiviteit en opgewektheid zullen we altijd bij ons dragen.

In 2008 kwam Yvette bij ons binnen en werd moderator op het jongerenforum. Al vrij snel groeide ze door naar groepsmoderator. In de stukken is na te lezen dat de sfeer en het werkklimaat positief veranderde en dat er meer als een team gewerkt werd. In 2013 werd ze gekozen als bestuurder bij onze vereniging en ook in deze functie is opvallend dat zij altijd een positieve kijk op zaken heeft.

Ondanks haar vele lichamelijke beperkingen bleef ze altijd opgewekt en het leek alsof ze elke keer weer net op tijd herstelde voor onze jaarlijkse themadag waar zij onze dagvoorzitter was. Haar, naar het leek, grenzeloze energie werd ook gestoken in de oprichting van haar stichting Infinita, werd ze bikkel bij Bart de Graaff Foundation, en presenteerde het vragenuurtje bij ReumaNederland.

We hebben enorm veel respect en bewondering voor alles wat ze heeft gedaan in haar veel te korte leven.

Vragen?

Fibromyalgielijn:
035 - 621 22 23
Overige vragen? Bel:
035 - 622 06 12
Contact of volg FES:

Contact