Nieuws

Terug

MantelzorgNL lanceert praktische app voor mantelzorgers

– 01 juli 2020

Met welke corona-maatregelen moet ik rekening houden? Waar kan ik terecht met juridische vragen? Wat is er financieel geregeld? Hoe combineer ik werk en mantelzorg? Wat moet ik doen als ik het even niet meer zie zitten? Voor deze vragen en meer kunnen mantelzorgers vanaf nu terecht op de nieuwe app van MantelzorgNL.

Deze app is in samenwerking met Menzis Zorgkantoor ontwikkeld, zodat mantelzorgers op een eenvoudige en snelle manier informatie kunnen vinden en op de hoogte kunnen blijven van relevant nieuws.
Voor aanvullende informatie of een luisterend oor is een druk op de knop voldoende om in contact te komen met de Mantelzorglijn via telefoon of whatsApp.

Maar we hebben nog meer in petto. Momenteel zijn we binnen de app een community aan het opzetten. Deze functie maakt het straks mogelijk dat mantelzorgers in contact kunnen komen met mede-mantelzorgers. Zo kunnen mantelzorgers ervaringen uitwisselen, kennis opdoen of gewoon hun verhaal kwijt. We hopen deze community functie in het najaar te lanceren. We houden je op de hoogte!

Nu te downloaden
De app is vanaf nu te downloaden in de Google Playstore (Android) en App Store (iPhone).


Met dank aan: 
www.mantelzorg.nl

Vragen?

Fibromyalgielijn:
035 - 621 22 23
Overige vragen? Bel:
035 - 622 06 12
Contact of volg FES:

Contact