Nieuws

Terug

Oproep foto: Hoe ziet fibromyalgie er écht uit?

– 12 januari 2018
  • Oproep insturen foto

Fibromyalgie is een onzichtbare ziekte. Dit maakt de omgang met de aandoening misschien nog wel moeizamer. Omdat fibromyalgie lastig aan te tonen is, kunnen mensen zich niet inbeelden hoe erg het kan zijn. Immers: “Wat men niet ziet, wat men niet gelooft”

 

Als FES willen we verder kijken dan dat. Wat schuilt er achter het ogenschijnlijk gezonde lichaam? Vaak is dat zoeken naar de kracht om door te gaan met je bezigheden, ook al ben je zwaar vermoeid. Een dagelijks gevecht tegen de pijn waarbij je lijf blijft schreeuwen om aandacht. En dat terwijl weinig anderen ook maar iets meemaken van die zoektocht en strijd.

 

Laten we dat onzichtbare leed eens uitbeelden! Wij vragen jullie een treffende foto op te sturen die laat zien hoe fibromyalgie er voor jou uitziet, en welke symptomen je op dat moment ervaart. Leg in een één zin uit wat wij zien of wat deze foto voor jou symboliseert. Door jullie impressies te bundelen kunnen we een krachtig beeld creëren dat inzicht geeft in het leven met fibromyalgie. Daarmee help je  anderen verder kijken dan de buitenkant.

 

Stuur je foto voor 31 maart 2018 naar fes@fesinfo.nl o.v.v. ‘Fibromyalgie in één foto’.

 

Via de post kan natuurlijk ook:

Fibromyalgie en Samenleving (FES)

T.a.v. ‘Fibromyalgie in één foto’

Houttuinlaan 4b

3447 GM  Woerden

 

 

Uiteraard heb je zelf de keuze of je wel of niet herkenbaar in beeld bent.

Met het insturen van de foto geef je de FES toestemming tot publicatie. In het voorjaar zullen we (een selectie van) de ingestuurde foto's bundelen en in een korte video tonen. Deze wordt o.a. geplaatst op onze website en social media.

Vragen?

Fibromyalgielijn:
035 - 621 22 23
Overige vragen? Bel:
035 - 622 06 12
Contact of volg FES:

Contact