Nieuws

Terug

Vind jij het leuk om onderzoeksvoorstellen te beoordelen?

– 03 april 2018
  • reumafonds

Vind jij het leuk om onderzoeksvoorstellen van het Reumafonds te beoordelen op maatschappelijke relevantie? Misschien is de Ervaringsdeskundigencommissie Onderzoeksvoorstellen dan wel iets voor jou.

Het Reumafonds is op zoek naar ervaringsdeskundigen voor de beoordeling van wetenschappelijke onderzoeksvoorstellen. Het Reumafonds betrekt graag de ervaringsdeskundigheid van mensen met reuma bij het beoordelen van deze aanvragen voor wetenschappelijk onderzoek. Op die manier hopen we dat het door ons gefinancierde onderzoek zo goed mogelijk aansluit bij de vragen die het meest leven in  spreekkamers en bij de mensen thuis. De subsidieaanvragen voor deze onderzoeken worden elk jaar opnieuw ingediend en beoordeeld.

Als je lid wordt, beoordeel je drie keer per jaar gemiddeld 10 onderzoeksvoorstellen aan de hand van een aantal standaardvragen die in een formulier staan.

Wil je weten waar je aan moet voldoen, kijk dan op http://www.reumafonds.nl/informatie-voor-doelgroepen/patienten/help-mee/beoordeel-onderzoeksvoorstellen

 

Vragen?

Fibromyalgielijn:
035 - 621 22 23
Overige vragen? Bel:
035 - 622 06 12
Contact of volg FES:

Contact