Nieuws

Terug

Vragenlijst: Pain Alliance Europe over chronische pijn en stigma

– 08 februari 2019
  • survey pain

Pain Alliance Europe (PAE) is een Europese pijn organisatie van Europese platform organisaties, waarbij het hoofddoel is de verbetering van het leven met chronische pijn, de kwaliteit van leven met chronische pijn en om de stem van chronische pijn patiënten te laten horen binnen Europa. Joop van Griensven is president van PAE - en tevens lid van FES.

Het doel van PAE is om op een eenvoudige manier vergelijkbare informatie vanuit verschillende landen beschikbaar te krijgen. Wij hopen dat ook in Nederland heel veel personen bereid zijn de vragenlijst in te vullen om hiermee een goede vergelijking te kunnen maken. Het is zeker waardevol om gegevens voor de vergelijking van Nederland op het gebied van behandeling en revalidatie te kunnen vergelijken met gegevens met Europese landen. Lees meer over PAE op de website

Dit is het derde onderzoek dat PAE doet over het thema chronische pijn In een reeks van jaarlijkse onderzoeken naar de impact van pijn.  In elk onderzoek kijken we naar verschillende aspecten van chronische pijn op de kwaliteit van leven van mensen met chronische pijn in Europa.  

Aan het eind van dit onderzoek zal er een rapport worden samengesteld waarin de ervaring van personen met pijn in verschillende landen wordt vergeleken. Dit rapport zal gepubliceerd worden door Pain Alliance Europe om de activiteiten te versterken en ons werk onder de aandacht te brengen bij politici en beleidsmakers en om hiermee begrip en aandacht vragen voor het belang van chronische pijn.(aan het eind van dit onderzoek kunt u de verwijzing gebruiken om daarmee toegang te krijgen tot het rapport )

Het eerste deel bevat vragen over uw pijn en stigma. Het tweede deel bevat vragen over u en de lichamelijk pijn die u heeft.

Vul de vragenlijst in. (beschikbaar in het Nederlands)

Vragen?

Fibromyalgielijn:
035 - 621 22 23
Overige vragen? Bel:
035 - 622 06 12
Contact of volg FES:

Contact