Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
 
 

Lotgenotenlijst

 

Wie behoefte heeft aan herkenning of steun van mensen die in dezelfde situatie zitten of al verder zijn, kan terecht bij een van de vele vormen van lotgenotencontact bij F.E.S. Uitwisseling van ervaringen met mensen die al langer met soortgelijke problemen omgaan kan leiden tot nieuwe inzichten. 

 

Persoonlijk contact

Een belangrijke vorm die steeds een grotere plaats inneemt is online lotgenotencontact. Maar we merken dat er ook behoefte is aan persoonlijker contact. Liever geen gebruik maken van social media? F.E.S. is voor haar leden gestart met het samenstellen van een lotgenotenlijst.

Op deze lijst vind je gegevens van andere leden met fibromyalgie zodat je zelf contact kunt leggen. Dit kan telefonisch, via email of misschien zelfs uiteindelijk om af te spreken. Op deze manier is het gemakkelijk leden in jouw omgeving te vinden en ze te benaderen, je weet immers dat ze openstaan voor contact. 

 

Aanmelden

De lotgenotenlijst is alleen voor leden van F.E.S. en aanmelden kan via de besloten ledenpagina. Na het inloggen ga je naar de pagina voor lotgenotencontact onder het menuitem: 'informatie voor leden'. Zodra je aanmelding is verwerkt krijg je toegang tot de contactgegevens.

 
 

nieuwsbrief

Ontvang tips, acties en nieuws over fibromyalgie en de F.E.S.

 

Privacybeleid | 2024  DE NATIONALE VERENIGING VOOR FIBROMYALGIE-PATIËNTEN  -  F.E.S.