Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 
 

Digitaal contact

 

Er bestaan steeds meer plekken waar je lotgenoten digitaal kan ontmoeten, zoals social media of virtuele bijeenkomsten. Hier kun je om tips en adviezen vragen. Je kunt verhalen lezen van ervaringsdeskundigen of met ze in gesprek gaan en vragen stellen.

 

 

 Online lotgenotenbijeenkomsten

Als je behoefte hebt aan herkenning of steun van mensen die in dezelfde situatie zitten kan je terecht bij het maandelijkse online lotgenotencontact dat F.E.S. organiseert. Uitwisseling van ervaringen met mensen die met soortgelijke problemen omgaan kan leiden tot nieuwe inzichten. Soms is een ander al verder in het ziekteproces en kan daarom tips geven. F.E.S. houdt elke maand ± een uur lotgenotencontact via Zoom voor mensen met fibromyalgie. Sommige maanden is er een thema aan verbonden of nodigen we een gastspreker uit. Kijk op de activiteitenpagina voor de geplande online bijeenkomsten.

 

 

 Lotgenotencontact via social media

Er is een besloten Facebookgroep voor leden van F.E.S. Berichten die hier worden gepost zijn alleen zichtbaar voor leden van de vereniging. De berichten in deze groep gaan over fibromyalgie. Maar je vindt er ook zeker een luisterend oor, je kunt je gram spuien, vragen stellen en tips geven en krijgen over de omgang met de aandoening.

Ben je jonger dan 30 jaar en heb je fibromyalgie? Neem eens een kijkje op de social media van onze jongerencommissie

 

 Stel je vraag via mail

Heb je een vraag, maar wil je deze liever niet stellen via social media of de telefoon? Stuur dan een mail naar onze ervaringsdeskundige vrijwilligers door het onderstaande formulier in te vullen. Zij geven zo goed mogelijk antwoord.

Ik heb een vraag...

Beveiligingscode Beveiligingscode

 
 

nieuwsbrief

Ontvang tips, acties en nieuws over fibromyalgie en de F.E.S.

 

Privacybeleid | 2021  DE NATIONALE VERENIGING VOOR FIBROMYALGIE-PATIËNTEN  -  F.E.S.