Jongeren

In Nederland zijn er ongeveer een half miljoen jongeren met een chronische aandoening. Een gedeelte daarvan zijn jongeren met fibromyalgie. Binnen Fibromyalgie en Samenleving willen we deze jonge mensen een plek bieden waar contact, herkenning, informatie en tips voorop staan.

Daar hebben we jouw hulp bij nodig! 

Voor het vormgeven van 'FES Jongeren' hebben we natuurlijk jonge mensen nodig die willen meedenken hoe we dit het beste kunnen invullen. Hoe ga je om met alles om je heen, je vrienden, een nieuwe baan, studie, uitgaan, onzekerheid? Waar loop je tegenaan? Kan je wel hulp gebruiken met bepaalde zaken?

De FES is op zoek naar jongeren met fibromyalgie in de leeftijd van 16 tot 30 jaar die het leuk lijken om mee te helpen en uiteindelijk misschien wel vrijwilliger willen worden bij de vereniging. We organiseren daarom op 11 april om 16.00 uur een jongerenborrel bij Zandfoort aan de Eem in Amersfoort.

Tijdens deze borrel kun je vrijblijvend kennis komen maken met de vereniging en leeftijdsgenoten. We houden een kleine brainstormsessie over hoe de ‘ideale fes-jongerengroep’ eruit komt te zien en hoor je wat het vrijwilligerswerk inhoudt. Daarna kun je beslissen of je ook daadwerkelijk mee wil doen. Deelname is gratis, lidmaatschap van de FES is niet nodig. 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Volg & like de FES-jongeren facebookpagina om op de hoogte gehouden te worden over de borrel, maar ook voor handige info m.b.t. fibromyalgie en de FES.

Zien we je dan?

F.E.S. doet méér

  • Structurele bijeenkomsten en activiteiten
  • Samen sterker staan in de medische ontwikkeling
  • 6x per jaar het FES magazine in de bus
  • Contact met lotgenoten en belangenbehartiging