F.E.S. Patiënten Panel

Met het F.E.S. Patiënten-Panel willen wij de ervaringen, vragen en informatiebehoeften van fibromyalgie-patiënten beter leren kennen, en de zorg daar omheen. 

Welke knelpunten ervaren mensen met fibromyalgie op het werk? Of wat kan er beter in de zorg? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van thema’s waar we graag de mening van ervaringsdeskundigen over willen horen. Door regelmatig de mening van het F.E.S. Patiënten-Panel te vragen over diverse onderwerpen, kunnen wij mensen met fibromyalgie nog beter van dienst zijn.

Het het F.E.S. Patiënten-Panel bestaat uit leden en vrijwilligers van de vereniging. Ook jij kunt jouw stem laten horen als je deelnemer wordt van het F.E.S. Patiënten-Panel!

Hoe werkt het?

Als deelnemer aan het F.E.S. Patiënten Panel ontvang je een aantal keren per jaar per e-mail een uitnodiging om ergens over mee te denken.

Meestal is dit een online enquête of poll, maar kan ook gaan om onderzoek (gesprek) op locatie. Bij elk item heb je altijd zelf de keuze of je wilt deelnemen of niet. Na afloop informeren wij je over de resultaten.

Interesse?

Meld je dan aan via het online aanmeldformulier.

 

Let op: voorwaarde voor deelname is dat je onder een van onderstaande groepen valt.
 lid van de F.E.S.
vrijwilliger bij de F.E.S.
 

 

F.E.S. doet méér

  • Structurele bijeenkomsten en activiteiten
  • Samen sterker staan in de medische ontwikkeling
  • 6x per jaar het FES magazine in de bus
  • Contact met lotgenoten en belangenbehartiging