Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 
 

Themadag 

 

Themadag 2021
 

Themadag 

 

Themadag 'Fibromyalgie en vermoeidheid'
 

Zaterdag 17 april 2021 organiseert F.E.S. samen met de ME/CVS-stichting en Whiplashstichting Nederland een online themadag geheel in het teken van vermoeidheid.

 

Chronische vermoeidheid is een klacht die bij fibromyalgie erg vaak voorkomt. Veel mensen vinden de moeheid erger dan de pijn, daar kun je je veel moeilijker tegen wapenen. Op de themadag komen sprekers die je handvaten bieden om te gaan met deze vermoeidheid.  

 

Leden van F.E.S. of van de andere organisaties hebben gratis toegang tot de livestream van de themadag. Ben je geen lid? Dan vragen we een bijdrage van €5,-

 

 

Dr Ewa Klaver
 

Dr. Ewa Klaver-Król is neuroloog en klinisch neurofysioloog. Ze is gepromoveerd op het onderwerp spierfuncties bij vrouwen met fibromyalgie. Zij geeft een presentatie over de bevindingen van haar laatste onderzoek over spierreacties bij mensen met CVS (Chronisch Vermoeidheidssyndroom)

Frits Winter
 

Medisch psycholoog Frits Winter is gespecialiseerd in chronische pijn. Hij geeft een presentatie over chronische vermoeidheid en geeft handvaten hoe je in de praktijk deze vermoeidheid weer meer onder controle kunt krijgen

Marije Toussaint
 

Marije Toussaint is opgeleid tot vaktherapeute dans. Ze is expert in dansen en bewegen met chronische klachten en vermoeidheid. Daarnaast is ze al jarenlang vrijwilliger bij de Whiplash Stichting Nederland. Op de themadag zal ze een workshop verzorgen waarin bewegen met plezier en leren luisteren naar de signalen van je lichaam centraal staan.

dr. Joris Vernooij
 

Internist dr. Joris Vernooij kan worden gezien als een autoriteit op het onderwerp vermoeidheid. Hij is als internist eindverantwoordelijk voor medisch specialistische zorg bij de Vermoeidheidskliniek en heeft veel wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan.

 

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor deze dag in volle gang. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie.  

 
Aanmeldformulier themadag vermoeidheid
 

Ja!        Ik meld me aan voor de themadag over vermoeidheid.

 

 

 

 

De online themadag is voor leden gratis te volgen. Ben je geen lid van de vereniging? Dan betaal je €5. Machtig hieronder F.E.S. voor automatische incasso. Je kan natuurlijk ook lid worden en profiteren van andere voordelen van het lidmaatschap.

Hierbij machtig ik Fibromyalgie en Samenleving (F.E.S.), de Nationale vereniging voor fibromyalgie-patiënten voor het afschrijven van het inschrijfgeld van €5 voor de themadag over vermoeidheid.

 
 

nieuwsbrief

Ontvang tips, acties en nieuws over fibromyalgie en de F.E.S.

 

Privacybeleid | 2021  DE NATIONALE VERENIGING VOOR FIBROMYALGIE-PATIËNTEN  -  F.E.S.