Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 
 

Boekenclub

 

 

 

 

 

 

Boekenclub

 

 

 

 

 

Na veel online zijn, mailen, social media en appen kan offline lezen een verademing zijn. Dus start F.E.S. een boekenclub. Samen over boeken praten en nieuwe mensen c.q. lotgenoten ontmoeten, dat is het leuke van de F.E.S.-boekenclub!

 

Eens per kwartaal lezen we een boek dat gaat over fibromyalgie, chronische pijn of andere dingen die in de breedtste zin te maken hebben met jouw aandoening. We bespreken online het boek en wisselen ervaringen en ideeën uit.

 

De eerstvolgende keer is maandag 26 september 2022 om 14.30 uur

 
 
 

 

Bevrijd van Pijn - Louis Zantema

Het boek geeft inzicht hoe pijn werkt én wat je er zelf mee kunt doen. Het geeft je concrete/praktische handvaten waar je mee aan de slag kunt om die chronische pijn aan te pakken. Bevrijd zijn van pijn betekent dat de pijn jou niet langer beheerst, dat jij zelf weer de controle hebt. Jij, en niet de pijn, bepaalt wat je in het leven gaat doen. Louis Zantema is een expert op het gebied van psychologie en pijn. 

 

bestel het boek       bestel het e-book     leen in de bibliotheek

 

Bij de derde bijeenkomst van de boekenclub schuift ook de auteur Louis Zantema even aan! Hij komt een toelichting geven op zijn boek en je kan hem een paar vragen stellen. 

 

 

 

louis-zantema

 

 

 Doe je mee?

Meld je aan via onderstaand formulier:

 

nieuwsbrief

Ontvang tips, acties en nieuws over fibromyalgie en de F.E.S.

 

Privacybeleid | 2022  DE NATIONALE VERENIGING VOOR FIBROMYALGIE-PATIËNTEN  -  F.E.S.