Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
 
 

Voowaarden lidmaatschap

 

Wat fijn dat je lid wilt worden van F.E.S. Wanneer je lid wordt ga je akkoord met onderstaande voorwaarden die Fibromyalgie en Samenleving stelt aan het lidmaatschap. 

 

 

 Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van één jaar (12 maanden) met automatische stilzwijgende verlenging. Dus de maand waarin je lid bent geworden tot de maand in het daaropvolgende jaar.

 Bij een lidmaatschap van F.E.S. zijn de regels van het verenigingsrecht van toepassing. 

 Opzegging van het lidmaatschap dient bij ons te geschieden minstens vier weken voor aanvang van de maand waarin het lidmaatschap is ingegaan.  Mocht dit niet het geval zijn, dan verwerken we de opzegging voor het daaropvolgende jaar. We hebben immers kosten gemaakt door de nieuwe factuur te verzenden, we zijn een patiëntenvereniging en willen alle onnodige kosten die we kunnen besparen dan ook voorkomen. Dit is de reden dat we een opzegtermijn hanteren. Hiermee voldoen we aan de voorwaarden van de Wet van Dam

 Zodra je opzegging is verwerkt ontvang je van ons een mail met een bevestiging.

 Het welkomstgeschenk wordt niet gestuurd aan leden die zich binnen twee jaar na opzegging opnieuw aanmelden als lid.

 

 Vragen?

Heb je een vraag over het lidmaatschap of de voorwaarden? Neem dan contact met ons op via fes@fesinfo.nl of bel met kantoor: 035 - 622 06 12 maandag / dinsdag / donderdag en vrijdag van 10.00 - 13.00 uur

 

 Voorwaarden speciale ledenactie 2021: een lidmaatschap tot 31 december 2021 kost €10,-. Daarna wordt het lidmaatschap automatisch verlengd in lid met incasso en betaal je de reguliere contributieprijs van een lidmaatschap per jaar. Indien je zelf opzegd vóór 1 december 2021 wordt het lidmaatschap niet verlengd en stopgezet op 1 januari 2022. Let op: deze actie is niet geldig voor geroyeerde oud-ledenen voor mensen die in het buitenland wonen. 

 Voorwaarden speciale ledenactie 2022: een lidmaatschap tot 31 december 2022 kost €17,50. Daarna wordt het lidmaatschap automatisch verlengd in lid met incasso en betaal je de reguliere contributieprijs van een lidmaatschap per jaar. Indien je zelf opzegd vóór 1 december 2022 wordt het lidmaatschap niet verlengd en stopgezet op 1 januari 2023. Let op: deze actie is niet geldig voor geroyeerde oud-leden en voor mensen die in het buitenland wonen. 

 

nieuwsbrief

Ontvang tips, acties en nieuws over fibromyalgie en de F.E.S.

Beveiligingscode Beveiligingscode

 

Privacybeleid | 2024  DE NATIONALE VERENIGING VOOR FIBROMYALGIE-PATIËNTEN  -  F.E.S.