Voorwaarden lidmaatschap

Wat fijn dat je lid wilt worden van de F.E.S. Wanneer je lid wordt ga je akkoord met onderstaande voorwaarden die Fibromyalgie en Samenleving stelt aan het lidmaatschap. Heb je een vraag over het lidmaatschap of de voorwaarden? Neem dan contact met ons op via fes@fesinfo.nl of bel met kantoor: 

035 - 622 06 12 maandag / dinsdag / donderdag en vrijdag van 10.00 - 13.00 uur

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van één jaar (12 maanden) met automatische verlenging. Dus de maand waarin je lid bent geworden tot de maand het daaropvolgende jaar.

Opzegging van het lidmaatschap dient bij ons te geschieden minstens vier weken voor aanvang van de maand waarin het lidmaatschap is ingegaan.  Mocht dit niet het geval zijn, dan verwerken we de opzegging voor het daaropvolgende jaar. We hebben immers kosten gemaakt door de nieuwe factuur te verzenden, we zijn een patiëntenvereniging en willen alle onnodige kosten die we kunnen besparen dan ook voorkomen. Dit is de reden dat we een opzegtermijn hanteren. Hiermee voldoen we aan de voorwaarden van de Wet van Dam

Zodra je opzegging is verwerkt ontvang je van ons een mail met een bevestiging.

Let op: Het welkomstgeschenk wordt niet gestuurd aan leden die zich binnen twee jaar na opzegging opnieuw aanmelden als lid.

F.E.S. doet méér

  • Structurele bijeenkomsten en activiteiten
  • Samen sterker staan in de medische ontwikkeling
  • 6x per jaar het FES magazine in de bus
  • Contact met lotgenoten en belangenbehartiging